NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Monday, 25 April 2011

Pesanan Terakhir Seorang Lelaki ~ Norhayati Berahim

KEMBALI SEMULA UNTUK PEMINAT!!!

Dia selesa hidup di dalam kesederhanaan. Kemewahan padanya sering melalaikan. Punca ayah lupa diri, lupa tanggungjawab dan lupa pada mamanya yang setia. Mama yang sebelum ini menjadi tulang belakang kepada empayar yang dibina.

Tercabar dan dicabar; tidak menjadi kudis padanya. Melayan rasa sakit hati jua hanya membuang masa. Dia memiliki prinsip diri yang harus dipertahankan dan dihormati. Lalu kedudukan itu bukan ukurannya.

*****

(SEM) RM22.90 - RM21.80
(S/S) RM25.90 - RM24.60

18 comments:

sailormoon said...

Yg ni stok ada lg ke

Beli Diskaun said...

Sailormoon, buku ni ada stoknya... blh place order di emel

zawani mukhtar said...

mcm mana nk oder, nk byr n kos pnghantaran mcm mana

Beli Diskaun said...

Zawani: Salam. Saudari boleh post order di emel. belidiskaun@gmail.com.
Bayaran dan caj pos bergantung pada alamat tempat tinggal saudari. TQ

Wanie Jjang said...

Salam... nak tanya sekarang ada lagi stok novel ni? :)

Beli Diskaun said...

Wanie: minta maaf sgt2. buku ni stoknya dah tiada lagi. Mungkin saudari blh dptkannya dengan pihak Creative Ent.

iSmaZuRina said...

kat mana nak cari novel ni lagi ek?? puas merata dah cari novel ni.... huhu.. creative enterprise pun dah tak jual..

Beli Diskaun said...

isma: buku dah ada stok balik. boleh emel kami :)

bees8 said...

ada lagi x stock novel nie?nak order..

Beli Diskaun said...

Bees8: insyaAllah dah ada. :)

Shida Bahari said...

Nak order

Beli Diskaun said...

Shida: Boleh emel order di belidiskaun@gmail.com

Husna Farhana Hj Saleh said...

Salam.. novel ni ade jual lg ke

Beli Diskaun said...

Husna: W'salam. Buku ni dah tiada stok dengan kami. Maaf ya

norma yusof said...

Assalamualaikum. .sy nak tnya novel nie ada lg x?

Beli Diskaun said...

Norma: W'salam, Buku ni dah takde stoknya. Mungkin cik boleh cuba dapatkannya terus dengan Creative Ent. Kotlah ada terselit stoknya

Hanisah Hashim said...

Novel ada lg tak stok?

Belidiskaun said...

Hanisah: Minta maaf sangat. Buku ni dah habis stoknya dengan kami. Cik boleh cuba dapatkannya dengan pihak Creative Ent. Rasanya mereka ada stok buku tu sikit lagi. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...