ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Thursday, 12 April 2012

Aksesori Hadiah Buat Tersayang...


Salam pengunjung semua,

Di sini kami ingin maklumkan kepada anda bahawa kami telah mula menawarkan satu lagi perkhidmatan istimewa.
Jika saudara/ri pengunjung semua ingin menghadiahkan buku atau novel kepada rakan, ahli keluarga, kekasih atau secret admire, kami turut menyediakan beberapa perkhidmatan istemewa menurut keinginan anda iaitu:
  1. Menyelitkan ungkapan kata-kata ucapan anda di atas kertas yang di'print' & dipotong cantik. (RM0.80)
  2. Merebenkan buku-buku yang ingin dihadiahkan. (RM1.00)
  3. Menyelitkan kad ucapan kecil / besar yang dimahukan oleh anda kepada mereka (Happy Birthday, I Love You, Wedding Wishes, Best Wishes dan lain-lain). (Harga adalah berdasarkan saiz dan keunikan kad. Dalam lingkungan harga RM1.50 - RM4.50).
  4. Membalut buku dengan kertas pembalut yang menarik serta direbenkan. Kad ucapan turut diselitkan di dalam bungkusan. (Harga adalah berdasarkan jenis kertas pembalut, saiz kad & reben. Dalam lingkungan harga RM7.50 – RM10.00).
Semua perkhidmatan ini adalah berbeza mengikut harga dan kehendak saudara/ri kecuali perkhidmatan no. 1 dan 2.
  • Adalah amat penting saudara/ri dapat memberikan nama penuh, alamat & no. telefon penerima dengan tepat. Ini bagi mengelakkan hadiah yang diberi tidak diterima. 
  • Tempahan perlulah dibuat 2 minggu sebelum tarikh penghantaran yang diminta saudara/ri. Ini bagi memastikan stok buku yang dikehendaki dapat diperolehi oleh kami dari pihak pengedar. 
  • Bayaran perlu dibuat 2 hari selepas tempahan dibuat. Jika stok buku tidak ada dengan pengedar atau sedang di’reprint’, kami akan memaklumkan saudara/ri sama ada buku hendak ditukar atau duit perlu dipulangkan kembali. Jika tiada pembayaran dibuat dalam masa 2 hari, kami beranggapan anda tidak berminat.
Terima kasih & Ceria selalu...

Booksville Ent.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...