ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Monday, 2 July 2012

Min, Kopi & Zzzzz ~ Kamisah Majid

“Perniagaan ini kita jalankan secara rahsia sahaja. Jual kepada orang-orang kepercayaan sahaja, dan mereka yang boleh menyimpan rahsia kita dengan selamat tanpa pecah.”

Yasmin atau Min baru sahaja masuk ke sekolah berasrama penuh. Tabiat Min yang kuat tidur menjadi satu masalah besar apabila ia terbawa-bawa hingga ke sekolah baharunya itu. Dia sering kali tertidur di dalam kelas. Rakan-rakannya yang lain turut mengalami masalah yang sama – mengantuk. Kopi menjadi penyelamat mereka. Minuman kopi bukan sahaja untuk Min dan rakan-rakan tetapi turut dijual oleh mereka secara rahsia di dalam asrama.

Mastura dan Siti Asiah, dua orang pengawas yang dengki akan Min dan rakan-rakannya, menyangka mereka cuba mengedar dadah secara rahsia kepada para pelajar asrama. Lalu, mereka ingin membongkar rahsia tersebut.

Mampukah Min dan rakan-rakan menyimpan rahsia mereka daripada diketahui pihak warden dan Puan Pengetua? Apakah kesan daripada jualan serbuk kopi mereka kepada pelajar-pelajar asrama itu? Semuanya bakal terjawab dalam kisah penuh asyik dan lucu ini.

*****

(SEM) RM17.00 - RM15.00
(S/S) RM20.00 - RM17.60

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...