NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Wednesday, 8 August 2012

Suamiku Encik Perfect 10! ~ Syamnuriezmil

Pertemuan yang tidak terduga sewaktu perjalanan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang membuahkan satu lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta di hati.

“Hah! Apa maksud awak?”
“I’ll be your husband.”

Muncul pula Syed Muzaffar, bekas kekasihnya, menagih semula kasih Aleeya Azmeen. Konflik bertambah hebat apabila keluarga Syed Muzaffar memburu bayi yang dikandung Aleeya kerana harta dan kemewahan. Namun, sesuatu terjadi terhadap Syed Muzaffar menyebabkan Aleeya menjadi keliru untuk memilih antara cinta terhadap Syed Muzaffar atau Zarief Danial. Konflik kian meruncing apabila cinta Zarief Danial menjadi rebutan dek tunangnya, Azura Hanim yang sebenarnya sudahpun berlaku curang.

Aleeya Azmeen : Jauhkan rindu itu.. jauhkan cinta itu.. walaupun ada rindu.. ada cinta yang semakin menebal di kalbu! Jauhkan Zarief dari aku. Sesungguhnya dia bukan milik aku, dan selamanya tidak akan menjadi milik aku!

Zarief Danial : Abang rela... Abang akan rindu Aleeya. Rindu sangat-sangat! Abang tak tahu siapa akan jadi mangsa terkena muntah Aleeya kali ini, tapi abang rela untuk semua tu.

Syed Muzaffar : Cari Aleeya... Aleeya Azmeen! Dia mengandungkan anak Far. Anak Far, mom....

Azura Hanim : Yelah, Zura faham tapi kan kita dah bertunang lama sayang, why not kita cepatkan saja! Kalau nikah saja jadilah, nanti resepsi kita buat hujung tahun. Please baby... I tak sabar nak kahwin dengan you!

Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen? Adakah Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial? Dapatkah Aleeya, cinta ‘Perfect 10!’ seperti mana yang dia harapkan?

*****

(SEM) RM23.00 - RM20.20
(S/S) RM26.00 - RM22.90

17 comments:

Balqis Kush said...

Price include postage ker?

Beli Diskaun said...

Balqis: Itu hanya harga buku. Caj pos utk 1-2 buku hanya RM7

Teratak Cinta Tea said...

kalau kirim ke indonesia, bisa g?
saya pengen pesan novel suamiku encik perfect 10, kami dah kahwinlah dan novel projek memikat suami..
saya tunggu jawabannya ya?
hubungi ke no ini bisa g?
0852 6570 6857

Beli Diskaun said...

Cik Teratak Cinta Tea: Bisa saja hantar ke Indonesia. InsyaAllah caj penghantaran akan mengikut pada caj yg diberikan oleh pihak Pos Malaysia... TQ

Atiqah syahirah said...

boleh kirim ke singapura tk? klau boleh, brape postage feenya? pape boleh email saya di ira.mazlan15@gmail.com. :)oh jumlah bukunya klau termasok postage feenya jugak brape ya?

Teratak Cinta Tea said...

jadi kapan saya bisa dapat kepastian soal pemgiriman novelnya?

Beli Diskaun said...

Atiqah: InsyaAllah penghantaran ke luar negara kami lakukan. Caj pos bergantung kpd berat buku & caj oleh Pos Malaysia

Beli Diskaun said...

Teratak Cinta: Saudari boleh emel detail di belidiskaun@gmail.com. Saya akan maklumkan segala infonya. tq

shaja muhamad said...

novel nie ade lagi tak ? bayaran melalui ape yea.

Beli Diskaun said...

Shaja, insyaAllah ada. bayaran blh ambil yg warna merah. Caj pos 1-2 buku RM7 utk Semenanjung

firidhrai said...

Ada lagi tak buku ni?
Kalau dah email details, terus buat payment ke atau kena tunggu confirmation dulu?

Mohd Aizat said...

Kalau post kat sabah brpa ya termasuk byaran pos laju ?

Beli Diskaun said...

Mohd Aizat: Caj pos untuk belian 1-2 buku ke sabah, RM13.50

Adelia Nur said...

Novel ni ada lg tak...sya nk bli...

Adelia Nur said...

Novel ni ada lg tak...sy nak bli

Amirul Amri said...

Saya saye nak bli boleh pm tak

Belidiskaun said...

Amirul: boleh emel kami di belidiskaun@gmail.com untuk belian.
Sertakan tajuk buku, alamat dan no. telefon. Kami akan maklumkan cara bayarannya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...