NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Sunday, 16 June 2013

Pergi Tanpa Alasan ~ Hani Fazuha

Rihana dan Hakim, dua nama dari dua dunia berbeza, ditemukan dalam kancah penuh dosa. Bagi Hakim, Rihana itu tidak ubah seperti pelacur kelas atasan. Bagi Rihana, Hakim itu sama saja dengan lelaki kaya raya yang harus dilayan untuk mengeluarkan duit dari poketnya.

“Kahwin dengan I Rin, I’ll pay you two million.” - Hakim
“Dua juta tidak cukup untuk membeli maruah I, Hakim”- Rihana

Segalanya berubah apabila Rihana bertemu hidayah-Nya dan meninggalkan dunia kelam untuk berubah ke arah kebaikan. Hakim jadi panasaran mencari Rihana yang hilang.

Bertemu kembali setelah enam bulan berlalu dan melihat Rihana yang ‘baru’, Hakim jadi sedar yang dia mahukan Rihana bukan kerana nafsu tetapi kerana rasa yang satu itu sudah meresap meracuni hatinya.

Namun, melihat Rihana makin rapat dengan Ridzwan, jutawan muda yang tidak kurang kacaknya buatkan Hakim rasa tergugat. Biarpun Ridzwan itu teman baiknya, tidak bermakna Rihana juga harus menjadi teman baik lelaki itu.

Bijaknya Hakim memerangkap telah mengikat Rihana dalam sebuah perkahwinan yang sangat rumit. Kerana Hakim itu sudah menjadi tunangan Nelly, Rihana harus menjadi isteri secara sembunyi. Namun, apa akan jadi bila kisah silam Rihana dibongkar dan dikorek hingga ke akar umbi?

“Hakim, I rasa macam tak layak untuk you.”- Rihana
“Walau I harus mati kerana memilih you, I tetap akan pilih you.” Hakim

Kalau mati pun dia sanggup untuk Rihana, apalah sangat jika dia harus kehilangan seluruh hartanya demi wanita itu.

Mampukah perkahwinan mereka bertahan bila hidup diuji kesusahan? Sanggupkah Hakim melepaskan Rihana ke tangan Ridzwan demi merungkai segala kerumitan?
~ Rin… your love is the only thing keeping me alive ~ Hakim

*****

(SEM) RM23.00 - RM20.20
(S/S) RM26.00 - RM22.90

7 comments:

norihan mohd yusof said...

mmg best n so superb novel PTA hasil karya HANI FAZUHA akk dh pn mengkhatam kn....tq Hani tk sabar plak karya hani akn datang...

FatinIzrinda said...

Salam,
Kat mane nk beli nvl ni??bole sape2 tlng..

Beli Diskaun said...

Fatin: boleh emel kami utk order di belidiskaun@gmail.com. InsyaAllah kami akan bantu

Eria said...

Salam, price termasuk postage ke sabah berapa ye? Tq

Beli Diskaun said...

Eria: blh campur pos. Boleh klik logo pos laju untuk info :)

ynadinzly said...

ada lagi tak novel ni???mcmn nk order?

Belidiskaun said...

ynadinzly: Minta maaf sgt. buku ini dah habis stoknya dgn kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...