ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Monday, 14 October 2013

Intai Hati Dia ~ Emma Mariam

Di saat meniti hari bahagia bersama tunang tersayang, Nur Syifa akur bila impian cintanya musnah dan disatukan bersama lelaki yang mendendami keluarganya dalam diam. Takdir telah tertulis. Jodoh telah ditetapkan. Mahu dengan tidak, Nur Syifa terpaksa reda.

“Boleh kan abang izinkan Syifa panggil abang dengan panggilan yang sepatutnya?”

Namun, rumah tangga yang dibina tak seindah seperti yang diharapkan. Syed Azmie tega melukai sekeping hati bernama isteri bila menidakkan hak Nur Syifa ke atas dirinya. Demi melunaskan dendam yang tak berkesudahan, sebuah perkahwinan diperjudikan.

Di saat api cinta sedang membara, Saiful kembali hadir untuk memaknakan kehadirannya di sisi Nur Syifa. Satu per satu rahsia yang tersimpan teguh kini terungkai dan kebenarannya menyebabkan Syed Azmie jatuh terkulai di atas khilafnya dalam membuat perhitungan.

“Masih adakah harapan dan peluang kedua untuk abang memebetulkan segala kekurangan ini?”

Atas dendam apakah, Syed Azmie sanggup mempermainkan hati dan perasaan Nur Syifa? Atas alasan apa Saiful kembali muncul? Dapatkah hubungan yang sudah bergolak antara Syed Azmie dan Nur Syifa diselamatkan? Akan teguhkan rumah tangga yang dibina? Saat hati diintai, mampukah sebuah dendam bertukar sayang? Saat hati diintai, mampukah rasa kecewa berubah kasih?

*****

(SEM) RM22.00 - RM19.40
(S/S) RM25.00 - RM22.00

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...