NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Friday, 31 January 2014

Arluna ~ Rin Ahmad

Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina sangat cliché.
1. Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam di puncak Sands Skypark.
Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum brek?- NIA ARLUNA @ NINA

Emmm… errr... I’m not a car. Uh... I didn’t bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE

2. Terjumpa lagi. I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana
ya? - JOE 

3. Terjatuh cinta pula. Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank you’, dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I’ll marry you’ ya.- JOE

4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk Fazleen ‘udang galah’. Eh, dah kahwin pun muncul lagi? 
Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya? Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas
dengan hak seorang isteri? “Tewas Itu Taat.”

*****

(SEM) RM21.00 - RM18.50
(S/S) RM24.00 - RM21.00

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...