ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Saturday, 21 June 2014

Ku Kejar Sampai Dapat ~ Noorfadzillah Omar

Latisya. Orangnya sederhana, namun bisa menawan hati sesiapa yang memandangnya. Najib, tidak pernah berputus asa untuk menawan hati Latisya. Sedikit sebanyak terusik juga hati kecil Latisya. Tapi, nasihat si ayah tidak mahu diambil ringan. Dia tidak dibenarkan menjalin hubungan serius dengan mana-mana lelaki selagi tidak memiliki pekerjaan tetap. Dan, hasrat hati terpaksa dibiarkan sepi.

Hari berganti, bulan berganti, Najib bukan untuknya. Janji Najib hanya tinggal janji. Latisya pasrah. Saat hati dibiarkan sepi, muncul Salleh ingin menawan hati. Wujud juga Norman menjadi pemuja misteri.

Ujian Allah, hidup Latisya sentiasa dilambung badai. Dugaan demi dugaan datang menimpa. Nyawanya bagaikan berada di hujung tanduk gara-gara dengki khianat manusia. Dirinya dihukum dengan pelbagai fitnah.

“Jangan menghakimi aku kerana aku seorang perempuan yang tidak mampu menyerang secara mental dan fizikal. Juri di pentas dunia ini menghakimi aku dengan sangat tidak adil.”

Antara Salleh dan Norman, siapakah yang berjaya menawan hati Latisya? Dugaan apa yang membelenggu Latisya? Siapa yang berniat buruk terhadap Latisya? Selagi ada yang mampu mengejar, pasti akan ada yang dapat apa yang dikejar.

*****

(SEM) RM21.00 - RM18.50
(S/S) RM24.00 - RM21.10

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...