ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Tuesday, 15 July 2014

Makin Jauh Makin Sayang ~ Nur Izzati

Mamat tak makan saman. Agaknya dah terbiasa berkepit dan bertukar-tukar perempuan sampaikan semua benda tentang orang perempuan dia tahu. Luar dan dalam! Nadrah benci Hakim kerana pemuda itu mempunyai sejarah silam dan hitam dengannya. Dia tak mahu jumpa Hakim lagi. Namun, aturan hidup adalah bertentangan. Hakim dan dia rupanya ditunangkan sejak kecil lagi.

Selama tiga tahun Hakim mencari Nadrah. Dia dihantui kesalahan silamnya. Dia mahu memohon maaf kepada Nadrah, namun sukarnya mencari Nadrah yang memadamkan setiap jejaknya daripada hidupnya. Siapa sangka dia akan bertemu Nadrah kembali, sebagai tunangan pilihan ibu dan ayahnya. Belum mak ayah tanya setuju, Hakim lebih dulu bilang sudi. Ya, dia mahu kahwini Nadrah dan betulkan kesilapan yang dulu.

“Nak minta maaf dengan orang. Tapi, masih nak naikkan kemarahan aku. Seksa jiwa aku. Seronok agaknya bila dapat seksa aku habis-habisan. Psycho!”
“Nadrah, sayang, rindu, rindu, rindu… tapi dia tak endahkan aku.”

Nadrah menolak, Nadrah menjauh, namun Hakim tetap kejar dia sampai dapat. Ikatan perkahwinan termetrai dan hubungan hati terjalin kembali.

“Sayang, walau sejauh mana awak berlari, saya tidak akan pernah berhenti daripada terus mengejar cinta awak. Berilah saya peluang untuk menyentuh kembali hati awak. Membahagiakan diri awak. Saya berjanji atas nama Allah di saat lafaz akad termeterai antara kita berdua nanti, saya akan menjadi seorang suami yang setia kepada isterinya yang bernama Nurul Nadrah binti Badrul.”

Namun, kehadiran Deanna Raihana mula merosakkan hubungan yang mula hendak jernih. Tambah apabila melihat suaminya bersama Deanna Raihana dan seorang bayi. Hakim bohongnya lagi dan hati Nadrah sakit lagi. Tapi, makin Nadrah hendak jauh, makin dalam sayangnya kepada suami sendiri.

*****

(SEM) RM24.00 - RM21.10
(S/S) RM27.00 - RM23.80

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...