NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Tuesday, 26 August 2014

Tersuka Tanpa Sengaja ~ Pena Kayu

Kali pertama mereka bertemu, Farhah dituduh mahu mencalarkan kereta Syed Arif. Tak cukup dengan itu, identitinya dicurigai.

“You pandang apa?” sergah Farhah. Dia juga sudah menutup bahagian dadanya mengunakan tangan.

Syed Arif membeliakkan mata, tidak percaya dengan tindakan perempuan gedoboh tersebut.

“I tak selera pun nak pandang you. I’m just shocked that you are actually a girl dressed up like a boy.”

Kali kedua bertemu, Farhah berdress meleret dengan high heel bagai. Tapi, encik Doktor tetap kutuk juga.

“You tanpa mekap sangat pucat. I boleh nampak hidung you ni agak kembang. Mata pun agak sepet.” – Doktor Syed Arif.

Sebab itu bila tiba-tiba Syed Arif ajak dia kahwin, Farhah memang tak percaya. Syed Arif tu kacak bukan main, mana nak sepadan dengan dia yang gedoboh itu. Walau di hatinya terbersit rasa indah tapi, dia harus sedar diri. Dia tak cantik dan kisah hidupnya tak seindah mana.

"I lebih suka lelaki yang nak kahwin dengan I sebab dia suka I, bukan sebab yang lain.” - Farhah
"Then.. make me fall in love with you. Seduce me.” – Doktor Syed Arif

Goda Syed Arif? Ingat itu kerja senang ke? Farhah tak pandai nak jadi perempuan gedik apatah lagi nak buat lelaki itu jatuh cinta.

“I tak akan sia-siakan you. Janganlah you fikir I ni macam hero-hero dalam novel. Asal kahwin tanpa rela saja, si isteri disia-siakan.” – Doktor Syed Arif.

Boleh percaya ke? Lebih-lebih lagi bila kekasih lama Syed Arif muncul kembali. Katrina Datuk Ahmad Alias tu cantiknya luar biasa. Kuat ke iman tuan doktor?

“Sebab dia, you curang, kan? Sebab dia, you lupakan I, kan? Memang dia ni perampas!” – Katrina.
“Farhah bukan perampas. I yang lamar Farhah jadi isteri I”- Doktor Syed Arif.

Mampukah Farhah tepis ‘langau’ tercantik abad ini dalam memenangi hati suami sendiri? Sedang dalam keluarga pun dia kalah dengan Katrina, inikan pula dengan ‘suami tanpa cinta’ itu.

*****
(SEM) RM26.00 - RM22.90
(S/S) RM29.00 - RM25.50

20 comments:

Ini SeliparHijau said...

ada lagi x novel ni?

Beli Diskaun said...

Seliparhijau: InsyaAllah ada. boleh emel kami untuk belian

Je T'aime said...

ada lagi x

Belidiskaun said...

Je Taime: insyaAllah ada. boleh emel atau whatsapp kami untuk belian :)

Cik Han said...

salam..ada lagi tak novel ni??

Belidiskaun said...

Cik Han: InsyaAllah ada. boleh emel atau whatsapp kami utk order :)

ASR said...

ada lg ke novel ni ??

ASR said...

ada lg ke novel ni ??

Belidiskaun said...

ASR: InsyaAllah ada. Boleh emel atau whatsapp kami utk belian :)

Unknown said...

Assalam kdai ni dkt mna ye?klo cod sepang boleh x?

Belidiskaun said...

unknown: boleh datang amik dengan kami aje. Atau blh jumpa area giant nilai sabtu pagi ni. :)

Zanaidah Sulaiman said...

Nak beli....ada lg tak?

Zanaidah Sulaiman said...

Nak beli....ada lg tak?

rosnaidah abdullah said...

Saya nak beli novel ni,ada lg tak

SnowQueen said...

Ada lg x novel ni?

Unknown said...

as salam...ada lagi x novel ni? mcm mana nk beli?

ainol said...

as salam...ada lagi x novel ni? mcm mana nk beli?

Belidiskaun said...

W'salam anda semua... InsyaAllah stok buku ini masih ada.
Harga buku selepas diskaun 12% & caj pos, RM29.90 (SEM) & RM34.90 (S/S).
Boleh emel atau whatsapp kami untuk belian

Azrina Annuar said...

Ada lgi x novel ni ??

Belidiskaun said...

Azrina Annuar: InsyaAllah ada. Boleh emel atau whatsapp kami utk belian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...