NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Sunday, 12 October 2014

Cik Senandung Encik Artis ~ Eyla Hime

“Buta warna punya lelaki. Warna coklat gelap dengan warna hitam pun kau tak reti beza! Hisy! Kalaulah aku tahu kau ni lelaki yang biadab macam ni, dari dulu lagi aku tak hingin nak minat dekat kau tahu!”

Daripada minat, terus jadi tak minat. Usikan nakal Aiman Darwish, pelakon terkenal juga top three most eligible bachelors dekat Malaysia buat dia hilang rasa suka dan kagumnya kepada lelaki itu. Panggil dia hitam siapa suruh?!

“Aku nak jadi boyfriend kau.” - Aiman Darwish.
“Sorrylah, aku tak berminat nak jadi girlfriend kau.” - Ain.

Memang Aiman Darwish tak dapat terima penolakan tersebut. Dia ada rupa, ada nama, ada harta. Jadi, kenapa Ain yang tak ada apa-apa, berkulit gelap macam Dayang Senandung dan err... kecuali matanya yang cantik tu, boleh tolak dia? Rasa maruahnya tercabar pula. Tambah bila Ain menggelarnya narcissist, lagilah dia sakit hati bila dah Google dan faham maknanya!

Cabaran main-main Amir Harith, abangnya, terus Aiman Darwish anggap serius. Dia nekad nak kenakan Ain dengan pura-pura suka dekat gadis itu kemudian lepas Ain jatuh hati kepada dia, dia akan tinggalkan Ain. Biar Cik Senandung tu rasa! Cumanya, apa jadi bila pelannya backfired? Dia pula yang lebih dulu jatuh hati sama Cik Senandung, lebih dulu luah perasaan kepada Cik Senandung, sedang dia... Encik Artis kut!

*****
(SEM) RM26.00 - RM22.90
(S/S) RM29.00 - RM25.50

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...