NOVEL / BUKU UNTUK SEMUA... DENGAN HARGA HEBAT!!

PEMINAT TEGAR novel & buku semua.
Jom dapatkan bahan bacaan menarik dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj pos adalah MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Tuesday, 16 December 2014

Abangku, CEO Sengal! ~ Mastura Abdullah

Calon suaminya seorang CEO ternama namun Iris Suhayla langsung tidak mengenalinya. Dia hanya mula mengenali Izzul Haq setelah banyak gosip lelaki itu dikaitkan dengan Putri Ariyana bertebaran di media massa. Bagi Iris Suhayla, bolehkah dirinya yang hanya dicalonkan oleh keluarga kekal menjadi isteri lelaki itu setelah akad dilafaz kelak? 

Namun buat Izzul Haq, gosip bersama Putri Ariyana hanya mempercepatkan perkahwinan mereka sahaja. Dia bakal mengahwini gadis yang dicintai sejak sekian lama, bakal memiliki keturunan bersama-sama dengannya. Hanya Iris Suhayla yang tidak sedar akan perkara itu. Mengahwini seorang lelaki yang pernah difikirkannya suatu masa dahulu. 

Dan itulah perjuangan Iris Suhayla hingga ke akhirnya, mencari kebahagiaan dunia dan akhirat di sebalik onak duri bersuamikan seorang CEO ternama, Izzul Haq bin Dato’ Izhar! Bagi yang tertanya-tanya akan titik pertemuan mereka, marilah sama-sama kita hayatinya di dalam Abangku, CEO Sengal!

*****

(SEM) RM23.00 - RM20.20
(S/S) RM26.00 - RM22.90

6 comments:

Nurul Huda Norliza said...

Assalamualaikum....
novel abangku CEO sengal ade lagi tak?

Belidiskaun said...

Nurul Huda: InsyaAllah ada. Boleh emel kami untuk belian

Ili rahman said...

Sy pown nak.. Penat cari kat kedai buku , tp xde

Ili rahman said...
This comment has been removed by the author.
Pretty Amor said...

Novel ada lagi tak?...dah puas search online & cari kat kedai buku...mostly out of stock....nak sangat baca novel ni

Belidiskaun said...

Pretty Amor: Untuk belian/pertanyaan, boleh emel kami di belidiskaun@gmail.com atau whatsapp di 013-6786571

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...