ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Monday, 15 June 2015

GPS Cinta ~ Arysa Nasir

AMYLIA dan Khairil Azree bahagia dan punya anak kembar. BFF masing-masing pula masih bujang trang tang-tang. Hidup sunyi tidak berteman. Sepakatlah suami dan isteri mahu menjayakan misi bantuan jodoh antara Taufiq dan Hidayah sehingga duduk bersanding di atas pelamin. Malangnya, hati Taufiq tidak terbuka menerima salam perkenalan Hidayah yang dibawakan oleh Amylia dan Khairil Azree. Apabila kena ‘reject’ mentah-mentah, Hidayah jadi ‘tak hingin’ dengan Tau?

Mereka ‘berperang’ tanpa mengenali paras rupa dan peribadi masing-masing. Misi bantuan jodoh menemui jalan sukar. Taufiq impikan gadis Latino yang jelita. Hidayah pula tinggi standard piawaiannya dalam mencari teman hidup. Bukan calang-calang lelaki dapat menawan hatinya. Dalam diam, penolakan Taufiq terhadap Hidayah rupa-rupanya ada ‘udang di sebalik batu’. Taufiq tidak mahu kahwin dengan perempuan lain kerana dalam hatinya sudah beraja seorang wanita istimewa. Taufiq memburu Cinderella Khay yang tidak pasti. Bila sudah memandang Hidayah, hati masih berbelah bahagi. Gara-gara Taufiq versus Hidayah, rumah tangga Amylia dan Khairil Azree pula dilanda tsunami.

Taufiq wajib kahwin! Kalau tidak, ada hati yang akan merana.Hidayah tak mahu kahwin! Sebab hati Taufiq sudah ada simpuhannya.Kalau itu berterusan, Amylia dan Khairil Azree pula yang akan jadi gila!
Bila hati bersimpuh di ruang yang salah, di mana pula cinta sejati hendak bertamu?
*****
(SEM) RM23.00 > RM20.20
(S/S) RM26.00 > RM22.90

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...