ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Friday, 3 July 2015

Awekku Minah Latah ~ Aida Adia

Siti Maisara, gadis brutal yang happy go lucky dan sempoi orangnya. Tapi, dia jenis yang melatah. Zaim, pemuda ‘jambu’, merupakan ketua kepada Siti Maisara. Kehidupan mereka sangat-sangat kontras. Yang lelakinya dengan gaya metroseksual dan kurang berminat pada perempuan dek trauma dengan kenangan cinta silam. Yang perempuannya pula sangat prejudis kepada lelaki.

Namun, siapa sangka, di sebalik sifat brutal dan happy go lucky gadis melatah ini, Siti Maisara mengharungi pelbagai dugaan dalam konflik keluarganya. Zaim pula yang terlalu ego dan kaldu hatinya pada perempuan, hidup dalam dilema apabila masyarakat sering beranggapan buruk tentang dirinya yang suka berpenampilan menarik dan bergaya.

Tiada siapa menyangka, Siti Maisara yang sering dihina Zaim, menjadi penguat semangatnya. Namun, di saat hati lelakinya terbuka kepada perempuan, siapa pula Mr. Sean Lionel antara mereka? Mat salih mana pulak yang sudah jatuh cinta pada Siti Maisara itu? Antara Zaim dan Sean Lionel, siapa yang menjadi pilihan Siti Maisara? Adakah cinta Zaim akan dibalas Siti Maisara?

“Sibuk nak bagi penerangan. Nama dia sendiri pun dia tak beritahu lagi. Kang aku panggil Mat Jambu ke, Mat Gebuz ke, Mat Lembut ke, marah pulak!” – Siti Maisara.
“Kalau kau tak jumpa pelanggan korporat pun, aku yang menghadap kau tiap-tiap hari ni boleh lemas tahu tengok dressingkampung kau tu!” – Zaim.
“Awak sungguh cantik. I really like you are wearing like this. Sangat cantik!” – Mr. Sean Lionel.
*****
(SEM) RM20.00 > RM17.60
(S/S) RM23.00 > RM20.20

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...