ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Wednesday, 6 April 2016

Al-Wazir: Permata Terindah ~ Zulaikha Abbas

Kisah lampau menjadi gelandangan akibat dibuang ibu kandungnya, Annabelle, telah merubahkehidupan Gianna serta-merta. Penceraian kedua-dua ibu bapanya juga menjadi punca kemudaratan hidup Gianna sehingga menyebabkan dirinya mengalami PTSD (penyakit gangguan emosi).

Biarpun sukar untuk sembuh semula, Gianna akhirnya berjaya melanjutkan pelajaran ke luar negara. Catatan takdir menemukannya dengan si jejaka sosialit yang tinggi egonya. Pencarian isteri untuk nampak sempurna di mata khalayak adalah penting buat Emeeriz, yang merupakan salah seorang waris empayar Al-Wazir.

Itu cerita sebelum Emeeriz menikahi Gianna, selepas kahwin… Gianna masih tidak dapat lari dari rasa curiga dan ragu-ragu terhadap kasih sayang Emeeriz buat dirinya dek PTSD yang masih bersisa kesannya.

“Baby, you buat I terkejut. Apa pasal you suka muncul senyap-senyap macam hantu? Tak reti bagi salam.” – Gianna
“Sayang, I belum tukarkan penama ke atas pewaris harta-harta I ke atas nama you. Bunuh I sekarang takkan memberikan you apa-apa faedah. Letakkan pisau tu ke dalam laci sekarang.” – Emeeriz

Tingkah laku Gianna sering kali menimbulkan perasaan curiga dalam hati Emeeriz. Bagi Gianna, benarkah dirinya betul-betul disayangi oleh Emeeriz itu sering menjadi tanda tanya yang tidak berkesudahan. Apakah pengakhiran kepada hubungan mereka berdua?

“I sayangkan you tapi I tak sebaik yang you fikirkan.” - Gianna
“I juga tak sebaik yang you fikir, Gianna. So, it makes us so perfect for each other.” – Emeeriz

Kerana ibu kandung, hidupnya sengsara… Dan kerana lelaki pula hidupnya jadi tak keruan.

Mampukah Gianna merasakan kebahagiaan untuk dirinya? Dapatkah Emeeriz menerima kekurangan Gianna? Al-Wazir: Permata Terindah ini akan merungkai segalanya.
*****
(SEM & S/S) RM26.00 > RM22.90

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...