ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Monday, 16 May 2016

Mr. Dud Next Door ~ Aisya Rihanna

Nur Julia Arina ialah seorang gadis biasa. Dia mendambakan cinta daripada seorang lelaki kaya. Keadaan dirinya menjadi kacau apabila kakak kandungnya sendiri bersuamikan seorang jurutera dan kerap menghinanya kerana belum mempunyai pekerjaan tetap dan tidak mempunyai teman lelaki. Disebabkan itu, api cinta yang datang mula tumbuh kepada duda di sebelah rumahnya dibuang jauh-jauh.

“Aku tak boleh kahwin dengan lelaki pokai. Nehi, nehi. Love is nothing without money!”- Julia Arina

Kota raya Kuala Lumpur menyaksikan pertemuan semula Julia Arina dan Mr. Dud pokai yang dihindarinya. Identiti sebenar lelaki itu kini terbongkar. Mr. Dud pokai itu adalah Adam Zafran Tan Sri Daniel Iskandar. Ops, malunya Julia. Apa yang romantiknya, cinta lelaki itu tetap kudus untuk Julia.

“I tolak you dulu. I, I tak suka lorry driver” -Julia Arina
“Kalau kita suka seseorang, sukar nak padamkan perasaan tu. I accept your reason. I kan open minded,” - Adam Zhafran

Bahagia itu tidak datang bergolek tanpa dugaan. Cinta tiga segi di antara Adam Zafran, Adam Haykal dan Nur Julia Arina membuat ketiga-tiganya merana. Mana mungkin Adam Haykal mengaku kalah kepada abang kandung yang dibencinya. Dan Julia pula, bertahankah dengan hasad dengki kakak kandung sendiri?

“Sampai bila you nak jadi orang gaji untuk si lumpuh tu? Come on, Arina. You muda, cantik, and one thing for sure, i’m crazy about you. Suruh Zafran ceraikan you. Lepas edah, kita kahwin!” - Adam Haykal
*****
(SEM & S/S) RM32.00 > RM28.20

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...