ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Thursday, 23 August 2018

Pesonamu ~ Una Unee

(SEM & SS) RM23.00 > RM20.20

Hasya Humaira Danial Tarmizi atau Aira yang bertugas sebagai dietitian akhirnya terpaksa akur dengan prinsip sendiri untuk tidak jatuh cinta dengan mana-mana doktor di hospital tempat gadis itu bekerja, setelah melihat kesungguhan Doktor Afiq Naufal yang mula membuka pintu hatinya dan menerima kehadiran lelaki itu sebagai teman istimewa, biarpun pada mulanya mereka berdua sering bertengkar tentang profesion kerjaya masing-masing. 

 "Aira, saya ikhlas nak memperisterikan awak. Saat pandangan pertama, saya sebenarnya dah jatuh hati pada awak. Bila awak datang tegur saya, waktu tu saya rasa sangat bahagia sebab awak perasan kewujudan saya. I really love you, Aira." – DOKTOR AFIQ NAUFAL  

"Aku takkan sesekali kahwin dengan doktor!" – AIRA 

Dalam mula menyulam cinta bersama, kemunculan Emir Rayyan telah mula menimbulkan kekusutan Aira yang asyik diganggu oleh lelaki kasar dan bengis ini. Kecantikan Aira telah membuatkan lelaki bergelar diver ini nekad mahu menjadikan Aira sebagai isteri dan juga melahirkan anak-anaknya. Lelaki ini juga bersedia untuk bersaing dengan Doktor Afiq Naufal. Dan satu kejadian tidak diigini yang telah terjadi menyebabkan Aira kini berasa rimas dengan Emir Rayyan!

"Emir, boleh tak awak terima kenyataan yang kita ni memang tak ada jodoh? – AIRA 
 "Kalau aku tak dapat, aku akan make sure orang lain pun tak dapat kau." – EMIR RAYYAN 

 Gila! Itulah yang Aira rasakan apabila mendengar permintaan mengarut itu. Dirinya terus diburu dan lelaki keras kepala seperti Emir Rayyan bukanlah orang yang boleh dibuat main. Gara-gara lelaki itu juga, hubungannya dengan Doktor Afiq Naufal hampir musnah. Antara Emir Rayyan dan Doktor Afiq Naufal... Siapakah yang menjadi pilihan Aira? Berjayakah Emir Rayyan merangkul cinta Aira? Atau dapatkah Doktor Afiq Naufal menjadikan Aira sebagai suri hidupnya? Kejadian tidak diingini apakah yang telah terjadi kepada Aira ketika gadis ini bersama Emir Rayyan? Temui jawapannya dalam Pesonamu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...