ULAT BUKU SEMUA... HARGA HEBAT!!

ULAT BUKU / BOOKWORM / BOOKADDICT SEMUA...
Jom dapatkan BUKU dengan harga DISKAUN ISTIMEWA 12% SETIAP HARI... Caj kurier MINIMUM...

Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Friday, 9 April 2021

Aku, Penjaga Cintamu ~ Norshiemah Md Yasan

(SEM & SS) RM33.00 > RM31.00

Berkahwin dengan bapa ayam? Lintah darat? Memang kerja gila! Qaisara tidak menyangka, Pak Borhan sanggup mahu menjodohkannya dengan lelaki seperti itu demi mahu melunaskan hutang judinya. Jadi, untuk mengelak perkara itu daripada berlaku, Qaisara berfikir ada baiknya kalau dia cepat-cepat berkahwin dengan lelaki lain. Tapi, masalahnya dia mana ada pakwe. Dan mana pula mahu dia mencari lelaki yang boleh dijadikan suami?

“Ya! Dia memang ada kena-mengena dengan Qaisara. Amsyar bakal suami Qaisara!”- Datin Reniah

Tak pasal-pasal Amsyar, pemandu peribadi Datin Reniah mahu dijodohkan dengan Qaisara si gadis despatch yang agak kasar orangnya. Dia tak mahu dan tak sudi. Lagipun dia tak cintakan Qaisara, jadi bagaimana dia mahu berkahwin dengan gadis itu? Namun, kemunculan bekas kekasihnya merangkap kakak iparnya membuatkan Amsyar mula terfikir dengan cadangan Datin Reniah itu.

Qaisara yang mahu mengelak daripada berkahwin dengan Pak Talib manakala Amsyar yang mahu lari daripada Sarah, bekas kekasih yang mahu kembali kepadanya membuatkan kedua-duanya menerima cadangan Datin Reniah.

“Bila sampai di KL nanti, aku nak kita duduk asing-asing.”- Amsyar

Qaisara kecewa dengan syarat yang ditetapkan oleh suaminya itu. Dia mula curiga dengan Amsyar. Seperti banyak rahsia yang disimpan oleh lelaki itu. Siapa Amsyar sebenarnya?

“Awak macam ada sembunyikan sesuatu daripada saya, Amsyar. Siapa awak sebenarnya?” - Qaisara.

Masalah demi masalah timbul selepas itu dan dapatkah mereka berdua bertahan? Ternyata, ada rahsia di sebalik setiap yang terjadi dan setiap di antara mereka mempunyai kaitan.
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...