Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Tuesday 23 August 2016

Projek Seram: Restroom ~ Akma Saidon, Aziah Zainal, Fazrin Fauzi

Jalan Kematian – Akma Saidon
~Pilihlah... aku beri kau dua pilihan~
Satu demi satu ahli kumpulan Geng Berlima ditemui mati di dalam tandas di Kem Serikandi. Semuanya terjadi apabila mereka menyumbat salah seorang serikandi Kem Serikandi di dalam tandas di kawasan larangan kem itu. Apa kaitannya kematian ahli Geng Berlima dengan serikandi yang menjadi mangsa kenakalan mereka? Mengapa kematiannya mesti berlaku di tandas?

Seriau – Aziah Zainal
~ Jangan biar ia mengawasi diri!~
Mak Andak tidak disenangi oleh penduduk Kampung Serumpun sejak dulu lagi kerana mengamalkan ilmu hitam. Tiada siapa yang mampu menghalau Mak Andak dari kampung itu. Sehingga terjadi satu kemalangan yang menyebabkan Sarah terpaksa pulang ke kampung itu dan membawa Salina bersamanya. Sarjan Khalil yang mendapat laporan mengenai kehilangan binatang ternakan di Kampung Serumpun menjadi hairan apabila semakin dia membuat siasatan semakin dia merungkai misteri kisah Mak Andak.

Dendam Seri - Fazrin Fauzi
~ Tiada yang mampu menangkis dendam selain korban nyawa~
Kemunculan Seri sejurus selepas pintu tandas yang sudah lama terkunci itu dibuka membawa kepada pelbagai kejadian aneh. Hampir setiap hari kehidupan di asrama SMK Mayang Sari diselubungi misteri. Beberapa nyawa juga telah menjadi korban dendam kesumat. Keadaan semakin teruk apabila ada nyawa yang bakal diragut di dalam tandas tersebut. Nyawa keturunan terakhir yang telah ditunggu-tunggu hampir bertahun. Darah harus berganti darah. Nyawa perlu berganti nyawa.
*****
(SEM & S/S) RM23.00 > RM20.20