Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Friday 15 January 2021

My Dangerous Arlo Russo ~ Mum Linz

(SEM & SS) RM28.00 > RM26.00

Hanya kerana satu kejadian, telah menarik minat Arlo Russo, ketua mafia Itali yang kejam dan berdarah sejuk itu untuk menjadikan Darwina sebagai tawanan di rumah agamnya. Bagi Darwina pula, perkara itu langsung tidak pernah terlintas di fikirannya. Apa salah dia?

“You caught my interest. As I said before, I want you so bad.” - Arlo Russo
“Let me go! I’d rather die than being with you. I’m not yours!” - Darwina

Kata orang bila dah sebumbung, rasa benci pasti akan bertukar jadi suka. Atau mungkin lebih dari itu. Dan gelaran ‘tesoro’ selalu menjadi mainan di bibir lelaki itu.
Tapi segalanya mula berubah apabila satu rahsia tentang Darwina terungkai. Darwina adalah wanita yang dia cari selama ini. Wanita yang mempunyai kaitan dengan kematian orang tuanya. Namun belum sempat masalah dirungkaikan, Arlo telah kehilangan memori tentang Darwina.

“Kita pernah kenal ke?” - Arlo Russo
“Arlo... you dah lupakan I ke? Semudah itu?” - Darwina
Dan demi mengembalikan semula memori dan kisah tentang mereka, Darwina sanggup mengahwini Arlo. Tapi sikap Arlo selepas itu seolah-olah sebaliknya. Darwina mula ragu-ragu.

“Morning kiss I mana, tesoro?” - Arlo Russo
“You ada ingat apa-apa? Pasal kita?” - Darwina
Apa yang bakal terjadi antara mereka? Berjayakah Darwina mengembalikan Arlo Russonya yang dahulu? Dari bumi Itali, ke bumi Malaysia. Akhirnya bertemu juga.