Buku ini menghimpunkan 77 resipi istimewa pelbagai kategori yang dihasilkan 100% daripada periuk tekanan pelbagai guna. Resipi-resipi ini dihasilkan oleh Chef Hanieliza yang terkenal dengan buku I Hari 1 Resipi.
Antara Kandungan:
1) AYAM
Ayam Bakar Lada Hitam
Ayam Bakar Tomyam
Ayam Masak Lemak Berempah
Ayam Goreng Berempah
Ayam Kari Kapitan
Ayam Kam Heong
Ayam Sambal Bali
Masak Lemak Cili Api Ayam dan Kentang
2) BUBUR
Bubur Caca Warna Warni
Bubur Kacang Hijau
Bubur Kacang Merah
Bubur Nasi Ayam
Bubur Pulut Hitam
Kolak Ubi @ Pengat Ubi
3) DAGING
Daging Goreng Brokoli
Daging Turkish
Gulai Tulang Kambing
Daging Tetel dan Nangka Masak Padang