Belian & Pertanyaan:

Belian & Pertanyaan:

Monday 21 February 2022

Krisis Bravo ~ Khairul Nizam Khairani

(SEM & SS) RM22.00 > RM21.00

Virus pembunuh Codenamed Ottawa telah menyebabkan kematian satu pertiga rakyat Malaysia. Individu yang dijangkiti Ottawa tahap Delta bertukar menjadi polong dan perlu dikorbankan. Pasukan Eradicator diberi lesen membunuh tanpa soal. Apabila anak dan isteri turut menjadi korban Ottawa, Koperal Azhar seorang anggota UTK memohon diserapkan ke Unit Eradicator, sebuah pasukan yang bertindak tanpaperikemanusiaan. 

Naluri kasihan belas Koperal Azhar memanggilnya menyembunyikan seorang anak kecil yang dijangkiti Ottawa bernama Ain daripada dibunuh pasukan Eradicator. Berjayakah dia menyelamatkan Ain daripada virus Ottawa dan pasukan penghapus ini? Atau dirinya sendiri bakal menjadi korban? 

0035 

Seseorang telah melanggar peraturan, sistem penggera dibunyikan! Permainan bermula. Dalam masa 24 jam, jika misi 0035 gagal diselesaikan Putra Height berdepan ancaman bom yang telah dipasang di setiap rumah. Angkara dendam, individu misteri telah merancang meletupkan Putra Height. Jason, Lala dan Erhan terpanggil menyahut cabaran misi berani mati itu. Mereka harus memasuki rumah bernombor 0035 dan menyelesaikan segala mind-game yang dirancang begitu rapi di setiap sudut rumah itu.