Inilah buku yang dapat membantu penyediaan hidangan kita di dapur. Bukan hanya lauk, buku ini juga mengajar kita menyediakan pencuci mulut dalam masa 60 minit. Sukar hendak percaya? Ya, percayalah.
Mengapa perlu memiliki buku ini? Buku ini memberi idea penyediaan hidangan untuk 20 hari. 5 hari bekerja untuk sebulan. Baki lagi 2 hari? Hari Sabtu dan Ahad kita makan di kedailah.
ANTARA ISI KANDUNGAN
Minggu Pertama
Hari 1
- Udang Masak Lada Hitam
- Tom Kha Ghai
- Mango Sago
Hari 2
- Gerang Asam
- Kacang Panjang Kerinting Tumis Belacan
- Nachos Pisang Karamel dan Ais Krim
Hari 3
- Ayam Rangup Bermadu
- Sup Telur
- Melon Bersama Madu dan Yogurt
Hari 4
- Nasi Seafood Berkuah
- Puding Roti Bersos
*****
(SEM & S/S)